Елмас и македонското знаме на календарот на Наполи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Наполи го објави клупскиот календар за новата 2020 година, во кој учествуваат фудбалерите.

Во видеопромоцијата има дел во кој девојка со фустанoт го симболизира македонското знаме, а во тој момент во кадарот е македонскиот фудбалски репрезентативец Елиф Елмас.

Official SSC Napoli on Twitter

One City, One Club, One World – Calendario SSC Napoli 2020. In edicola con il Corriere dello Sport – Stadio. #OneCityOneClubOneWorld #CalendarioSSCNapoli2020 https://t.co/VMT0oNVphV

Сподели.