Два автомобила излетаа од автопатот Тетово – Скопје

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Два автомобила, марка „бмв“ денеска излетаа од патот Тетово – Скопје и се најдоа во ендекот покрај коловозот. Причината за несреќата сѐ уште се истражува, но за среќа нема жртви и потешко повредени лица.

Сподели.