Дурловски се пошегува со ,,метлата” за Кирацовски: Ќе фалиш будалче (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

,,Метлата” на Заев најпрвин заигра внатрепартиски. Првин беа сменети претседателите на општинските комитети, а следна ,,жртва” беше генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски. Игор Дурловски по тој повод се нашали на негова сметка:
“Ќе фалиш будалче”.

Сподели.