Драги Рашковски со анти-НАТО говор во студентските денови: 4 причини зошто не би требало да бараме влез во НАТО (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Власта или поточно СДСМ, веќе подолго време се промовира себеси како најзападно ориентирана партија во државата. Но еве, погледнете што кажува Драги Рашковски, генералниот секретар на владата од СДСМ. Погледнете го неговиот говор за НАТО, во студентските денови каде што наведува 4 причини зошто не треба да бараме членство.

Сподели.