Членови на руска мафија си ја штитат продавницата во Америка (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Сликата која кружеше на социјалните медиуми, за тоа како наводни членови на руска мафија во Америка си ја штитат својата продавница, стана популарна.

Meanwhile in chaotic USA Russian mafia defend their shop

Gepostet von Slavic World am Dienstag, 2. Juni 2020

Сподели.