БРУТАЛНА ТЕПАЧКА ВО ЗАДРУГА: Томовиќ и Мики се пресметаа, сите скокнаа да ги раздвојат (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Додека траеше семејниот состанок, Мики Ѓуриќиќ го прекина истиот, па физички тргна да се пресмета со Владимир Томовиќ.

Беше навистина жестоко и се разменува тупаници, а припадниците на обезбедувањето веднаш влетаа за да ги раздвојат, но мораше да помогнат и останатите учесници во задруга.

Сите скокнаа на нозе за да спречат уште поголема пресметка меѓу двајцата учесници, а во продолжение погледнете како изгледаше тоа.

Сподели.