Борко Ристовски го шкртна предзнакот: Никогаш северна, само Македонија (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На масата каде требало да седат ракометарите на Македонија, стоел знак за резервирано за северна, “министерот за одбрана”, Борко Ристовски го прешкртал предзнакот и јасно и гласно порача преку инстаграм, НИКОГАШ СЕВЕРНА – САМО МАКЕДОНИЈА!

 

Сподели.