Блокирано е судството со одлуката за префрлање на предметите од СЈО

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Одлуката за преземање на предметите од СЈО, го одложи судењето за Транспортер.

На почеток од расправата, судијата Добрила Кацарска рече дека имајќи предвид оти изминал рокот од три дена за преместување на предметите, и објавеното соопштение на Обвинителот Љубомир Јовески за преземање на предметите од СЈО, оневозможена е работата на судечкиот совет.

Сподели.