Битолските Јала Брат и Ангела Вештица страв и трепет низ Македонија: „Каде сте сега вие кучките?“ (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На јутуб и по социјалните мрежи почна да кружи песна која се вика ,,Баир” по битолската населба а изведувач е ViXi. Опасна девојка која очигледно има искуство во криминалот. ,,Екипа која сее страв низ пола Македонија” како што пее таа. Вистински ќе ја доживеете песна доколу ја ислушате неколку пати до крај!

ViXi – Bair (Official Video)

Emil Riko Audio & Video Production Text : Emil Riko Arr : Emil Riko Camera & Video Edit : Emil Riko Audio Mix & Mastering : Emil Riko

Сподели.