,,Барем да не се мачиме” – Земјоделец со моторна пила ги сече стеблата на праските (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите.

„Го уништија земјоделството скроз, во Росоман и околните населени места состојбата со праските не е толку лоша, понижувачка е. Мислам дека ова е крајно решение“, пишува во видеото.

Bosko Todorov – Go unistija zemjodelieto do skroz…

Go unistija zemjodelieto do skroz sostojbata vo rosoman i okolnite naseleni mesta so praskite e e tolku losa ponizuvacka jas mislam deka ova e vise…

Сподели.