Арсовски: На Заев му летна врапчето

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На Zoran Zaev му летна врапчето (🐥).
Да се заканиш јавно на новинар дека нема да дозволиш да те бутне од власт и да го наречеш “суетен” затоа што ја завршил својата професионална, морална и општествена одговорност и задача и ти го плеснал целиот криминал јавно во лице за тебе и твоите соработници и ти ја разоткри целата шема е навистина сулудо и највисок степен на цензура!
Осуда веднаш и сите новинарски здруженија да застанат позади Branko Geroski, вклучително и новинарите од 1ТВ.
Би го посоветувал Заев да гледа вечер документарци на ‘youtube’ за падот на Чаушеску. Болни се, ама нека ги гледа и Чаушеску цензурираше.

– напиша Димче Арсовски на својот фејсбук профил.

Security Check Required

null

Сподели.