Арсовски: Јувентус за пола милион евра набавува 150, Филипче за 1.2 милиони евра набавува 50 респиратори

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Јувентус’ со нешто повеќе од 0.5 милион 💶 купува 150 респиратори за болниците.
Венко Филипче со 1.2 милиони 💶 купува 50 респиратори за болниците.
П.С денеска ситуацијата е повеќе и од сериозна со неколку градови-жаришта, над 200 заболени, 3 мртви и луѓе што никој не им оди дома да ги тестира, а бараат помош.. 😤
Ѓаволот одамна ја однесе шегата со ‘СуперВенко’ и слични глупости и стикери за мачкање очи..
Да си помогнеме сите колективно 🙏
Да живее Македонија 🇲🇰
(Пред да хејтаат партиски ботови, нека се подзамислат дека пред 20 дена го предвидувавме ова и укажувавме)

– напиша Димче Арсовски на својот ФБ-профил.

Security Check Required

null

Сподели.