Анкета на „Макфакс“ – Шилегов направил најмалку за градот Скопје

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во онлајн-анкетата што ја спроведе истражувачкиот центар на „Макфакс“, на прашањето „кој градоначалник на Скопје направи најмалку за градот?“, најголемиот број испитаници, односно речиси половината, се изјасниле дека најмалку за Скопје направил актуелниот градоначалник Петре Шилегов. Во резултатите од анкетата сепак, треба да се земе предвид дека Шилегов е градоначалник само година и половина, за разлика од Коце Трајановски и Ристо Пенов, кои беа на градоначалничките функции два мандати.

Сподели.