Анкета: Ќе прифатите ли дебелина заради поубави гради?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Девојката десно вежба има рамен стомак, стегнато тело, убава фигура, но нејзиниот стил на живот се одразил на изгледот на градите. За разлика од неа, девојката од лево е пополничка, но градите и изгледаат совршено. Намерно не ви ги покажуваме лицата на овие жени, за привлечноста на лицето да не влијае на изборот на телото што ви се допаѓа повеќе. Изборот е само помеѓу вишокот килограми и убавите гради.

Повелете, изразете го своето мислење преку гласање и погледнете како гласале другите.

Have your say: Анкета: Ќе прифатите ли дебелина заради поубави гради?

Voice your opinion on the poll: Анкета: Ќе прифатите ли дебелина заради поубави гради?

Сподели.