Амди Бајрам: Сите знаеме како треба, да излеземе и да ги наполниме кутиите до 19:00 часот (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Амди Бајрам во Александар Палас се обрати до членовите на неговата партија и и им порача дека секој си ја знае својата задача, дека треба да се излезе на избори и да се гласа, дек треба до 19:00 да се наполнат кутиите за на броењето да биде се како што треба:

#Следиме изборен криминал

Gepostet von Следиме am Freitag, 28. Februar 2020

Сподели.