Амди Бајрам бил позитивен на корона вирусот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Тестот што постхумно беше направен на пратеникот Амди Бајрам покажал дека тој бил позитивен на Ковид-19.

Тестот беше направен бидејќи Бајрам минатата недела присуствуваше на свадба на својата внука во Истанбул на која беа присутни 200 гости од Македонија и од Турција.

Сподели.