23 Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба, неработен за сите граѓани

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Сподели.