19 пешаци казнети за непрописно поминување улица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во текот на 13.02.2020 на подрачјето на СВР Скопје преземени се мерки и активности, при што од сообраќај се исклучени еден возач затоа што управувал возило без да се стекне со право на управување на моторно возило и едно возило бидејќи било нерегистрирано. Во однос на пешаците санкционирани се 19 пешаци. Во текот на изминатиот ден, 75 возила се подигнати со специјално возило „пајак”.

 

Сподели.